ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου είπε «ναι», λόγω Χάτζι, στο φιλικό με τη Φαρούλ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου είπε «ναι», λόγω Χάτζι, στο φιλικό με τη Φαρούλ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το φιλικό του ΠΑΟΚ

bet365

Η παρουσία του Ρουμάνου θρύλου, Γκεόργκε Χάτζι, στον πάγκο της πρωτοπόρου του ρουμανικού πρωταθλήματος, Φαρούλ Κοστάντζα, έπαιξε ρόλο στη διεξαγωγή του φιλικού με τον ΠΑΟΚ ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Φαρούλ Κονστάντζα σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (25/3 – 18:00) κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Τούμπας, επ' ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, παρότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αντίθετος ως προς τη διεξαγωγή φιλικών στο διάστημα που το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο αυτή τη φορά είπε «ναι» στην πρόσκληση της Φαρούλ εξαιτίας της παρουσίας του Ρουμάνου θρύλου Γκεόργκε «Γκίκα» Χάτζι στον πάγκο της ομάδας από την Κοστάντζα, που είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, με δύο βαθμούς διαφορά από την Κλουζ.

«Η Φαρούλ μας πρότεινε την φιλική αναμέτρηση. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών, ιδιαίτερα τώρα που έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές, αλλά αφού πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια ευεργετική στιγμή και για τις δύο ομάδες», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στη Ρουμανία, όπου σχολίασε και την πορεία της Φαρούλ στο πρωτάθλημα λέγοντας:

«Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Γκίκα, που είναι μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη για τον τίτλο θα είναι πολύ σκληρή. Η διαφορά θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα