ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε εκτός κλήσεων του Τρινιντάντ λόγω του τραυματισμού

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε εκτός κλήσεων του Τρινιντάντ λόγω του τραυματισμού

Newsroom
Λιβάι Γκαρσία

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι διαθέσιμος για τα δύο ματς με Μπαχάμες και Νικαράγουα, μένοντας στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Λιβάι Γκαρσία πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης, μένοντας τελικά εκτός 20άδας από το χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε υποστεί μια θλάση, την οποία δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα, με συνέπεια να μείνει εκτός κλήσεων της Εθνικής του ομάδας για τα παιχνίδια του Concacaf Nations League με Μπαχάμες και Νικαράγουα στις 24 και 27 Μαρτίου.

Έτσι θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για την επανέναρξη των play-offs μετά τη διακοπή, με την Ομοσπονδία του Τρινιντάντ να αναφέρει: «Ευχόμαστε στον Λιβάι Γκαρσία μια ασφαλή και ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό που αποκόμισε ξανά στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο σαββατοκύριακο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα