Φαρούλ: «Έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην διακοπή»

Φαρούλ: «Έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην διακοπή»

Newsroom
Φιλικό με την Φαρούλ ο ΠΑΟΚ

bet365

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γκεόργκε Χάτζι σε ρουμάνικη ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ έκλεισε φιλικό με την ομάδα του, Φαρούλ Κωνστάντζα.

Η ιστοσελίδα «ziuaconstanta» φιλοξένησε δηλώσεις του Γκεόργκε Χάτζι, στις οποίες εκείνος αναφέρει πως η ομάδα του Φαρούλ Κωνστάντζα έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην διακοπή των εθνικών ομάδων.

Το φιλικό αυτό αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 25/03 στην Θεσσαλονίκη, αφού οι δύο ομάδες θέλουν να δώσουν χρόνο σε παίκτες τους, που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν και να διατηρηθούν παράλληλα και σ' ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ο προπονητής της Φαρούλ, Γκεόργκε Χάτζι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάτζι:

«Τα παιδιά είναι χαρούμενα. Άλλοι πηγαίνουν στις Εθνικές, ενώ οι υπόλοιποι θα πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Το φιλικό αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουμε ευρωπαϊκή εμπειρία, αντιμετωπίζοντας μια από τις πολύ καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα χρησιμοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί λιγότερο τη φετινή σεζόν, αφού πρόκειται για φιλικό παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα