Λουτσέσκου: «Ψέματα ότι έκανα κίνηση για να πετάξω κάτι στην κερκίδα»

Λουτσέσκου: «Ψέματα ότι έκανα κίνηση για να πετάξω κάτι στην κερκίδα»

Newsroom
οσφπ

bet365

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη αλλά και την αποβολή στο τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Άρη (2-1) και να μπει με το δεξί στα play-offs.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη «NOVA» για το αποτέλεσμα αλλά και την αποβολή του προς το τέλος του παιχνιδιού.

Αρχικά είπε: «Κοιτάξτε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Δεχθήκαμε το γκολ από μια ωραία ενέργεια του Πάλμα και προσπαθήσαμε έπειτα να ισορροπήσουμε αλλά πάλι κάτι μας έλειπε, η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη στο α' μέρος. Ήταν περισσότερο η αδυναμία αντίδρασής μας. Παλέψαμε όμως στο β' ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Αναφορικά με την αποβολή του και την ένταση που υπήρχε τα τελευταία λεπτά: «Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση.

Μου είπαν ότι με απέβαλλαν επειδή έκανα κίνηση για να πετάξω κάτι προς την κερκίδα. Έτσι ενημέρωσε τον διαιτητή το VAR. Είναι ψέματα. Πήρα όντως κάτι, για να το πετάξω όμως προς τα πίσω. Ξέρετε πως όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια. Υπάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά συνήθως αυτός που υποφέρει είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα