Βόλος: Επιστρέφουν Γκάγκι και Σιέλης κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
Γκάγκι

bet365

Εκτός παραμένουν στον Βόλο οι Μπαριέντος και Μεσκίδα, ωστόσο ο Κώστας Μπράτσος υπολογίζει και πάλι στους Γκάγκι και Σιέλη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα έπειτα από τη συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, έχοντας προηγουμένως εκφράσει την αντίδρασή του για τον ορισμό του Διαμαντόπουλου ως διαιτητή της αναμέτρησης.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε από πλευράς κυανέρυθρων επιστρέφουν οι Γκάγκι και Σιέλης. Αντίθετα εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι παραμένουν οι Μπαριέντος και Μεσκίδα.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Τσελεμπάκης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Καρτάλης και Οζέγκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα