Άρης: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα των 109 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου

Άρης: Αυτή είναι η επετειακή φανέλα των 109 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου

Newsroom
Φανέλα Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε την επετειακή φανέλα ενόψει του εορτασμού των 109 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου την οποία μάλιστα θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την παρουσίαση στο ντέρμπι (19/3, 19:00) με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημα καταγεγραμμένη φανέλα στην ιστορία της ομάδας, αυτή που φορούσαν οι αθλητές του Άρη τη σεζόν 1914-15. Αυτή επιλέχθηκε από την ΠΑΕ Άρης στο πλαίσιο του εορτασμού των 109 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και μάλιστα αποφασίστηκε να φορούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την παρουσίαση των 11αδων πριν το ντέρμπι (19/3, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

«109 ΧΡΟΝΙΑ ιστορίας μετράει φέτος η ομάδα μας από την ίδρυσή της! Τιμητικά, λοιπόν, επαναφέραμε την πρώτη επίσημα καταγεγραμμένη φανέλα στην ιστορία του ΑΡΗ, που φορούσαν οι αθλητές το 1914-1915. Μια φανέλα, που φέρει το καλλιγραφικό Α στο στήθος, το πρώτο επίσημο λογότυπο της ομάδας μας.

Αυτή αποτέλεσε το πρώτο βήμα σ' ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, τον ιδρώτα, τον μόχθο, τους πανηγυρισμούς και τους θριάμβους! Η «ARIS FC επετειακή φανέλα 109 χρόνων (LIMITED EDITION)" θα είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για προ-πληρωμένες αγορές αποκλειστικά μέσω e-shop, ενώ είναι περιορισμένης έκδοσης, καθώς τα κομμάτια που θα λανσαριστούν ανέρχονται στα 109 αριθμημένα!», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ανάρτησή της στα social media.

Ανάρτηση Άρης


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα