Ο ΠΑΟΚ (του Λουτσέσκου) ξέρει καλά από αήττητα σερί!

Ο ΠΑΟΚ (του Λουτσέσκου) ξέρει καλά από αήττητα σερί!

Μπράντον Τόμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζουν το γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς με το Βόλο (0-1)

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 21 αγώνες δίχως ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο αγνοώντας την ήττα εδώ και 135 ημέρες, μια συνθήκη γνώριμη στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ (του Ραζβάν Λουτσέσκου) είναι συνηθισμένος στα αήττητα σερί, γι’ αυτό και η φετινή πορεία των 21 αγώνων χωρίς ήττα και ρεκόρ 15-6-0 (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) θυμίζει έντονα την σεζόν 2016-17 όταν είχε «τρέξει» ένα σερί με 16 νίκες από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο.

Ο ΠΑΟΚ (του Λουτσέσκου) πανηγύρισε το αήττητο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και μπήκε στην επόμενη σεζόν συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του για 16 παιχνίδια, ενώ είχε αρχίσει να τρέχει το σερί του από τους πέντε τελευταίους αγώνες της σεζόν 2017-18.

Με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο την σεζόν 2019-20 έφτασε το αήττητο σερί στους 51 αγώνες χωρίς ήττα μέχρι που μπήκε ένα τέλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάνοντας από τον Άρη με 4-2.

Φέτος, ο ΠΑΟΚ (του Λουτσέσκου) γυρίζοντας το χρόνο πίσω βλέπει πως η τελευταία καταγεγραμμένη ήττα είναι πριν από 135 ημέρες. Συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου 2022 οι «ασπρόμαυροι» έχασαν από την ΑΕΚ στην «Opap Arena» με 2-0. Έκτοτε, έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα, αν και κάποιες από τις πέντε ισοπαλίες, όπως αυτές με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, σε συνδυασμό με τα απίστευτα διαιτητικά λάθη εις βάρος της, έχουν «πληγώσει» ανεπανόρθωτα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague 1 το αήττητο σερί είναι στο 11-6-0 και στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας στο 4-1-0.

Δείτε το σερί του ΠΑΟΚ:

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα