Οι μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο (vids)

Newsroom
Οι μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο (vids)

bet365

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήγε με προβάδισμα (0-1) στα αποδυτήρια στο ματς με τον Βόλο, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα με το γκολ του Μπράντον Τόμας, ωστόσο αυτό το 0-1 φαντάζει φτωχό σε σχέση με την εικόνα των δύο ομάδων και κυρίως με τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν οι φιλοξενούμενοι.

Η πρώτη χάθηκε στο 6' με τον Νάρεϊ να μην προλαβαίνει μόνος σε κενό τέρμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει νωρίς το 0-1.

Η δεύτερη ήταν στο 16' όταν ο Ζίβκοβιτς μετά από εξαιρετική κομπίνα σε φάουλ, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κλέιμαν.

Ο Κωνσταντέλιας πήρε την σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών χάνοντας μια μεγάλη στο 24', με το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ και μια στο 25' που πιο κοντά από το ύψος του πέναλτι αμαρκάριστος αστόχησε, ενώ είχε και ακόμα μία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα