ΕΠΟ: Αύξηση αμοιβής για να έρθουν ελίτ ξένοι διαιτητές στα play offs

Newsroom
ΕΠΟ: Αύξηση αμοιβής για να έρθουν ελίτ ξένοι διαιτητές στα play offs

bet365

Τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής έκανε γνωστές η ΕΠΟ, όπου αναφέρεται στην Εθνική Ομάδα αλλά και στο θέμα των διαιτητών στα play offs.

Μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις όπου υπάρχει αναφορά στο θέμα της «OPAP Arena» που θα είναι το... σπίτι της Εθνικής Ελλάδας ενώ αναφέρεται και στους διαιτητές.

Συγκεκριμένα τονίζει πως έγινε δεκτή η εισήγηση του Τάκη Μπαλτάκου για την αύξηση της αμοιβής στους ξένους διαιτητές για τα play offs όπου θα γίνει επιλογή από την ελίτ κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

-Όρισε ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία στις 27 Μαρτίου 2023 και για τα προκριματικά του Euro 2024 την «OPAP Arena».

-Όρισε ως έδρα για το φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων με την Ουγγαρία στις 24 Μαρτίου 2023 το «Γεώργιος Καμάρας» και ως έδρα του αγώνα με την Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου 2023 για τα προκριματικά του Euro U21 2025 το «Απόστολος Νικολαΐδης».

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Maurizio Ricardo Taricco ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών Γουστάβο Πογέτ.

-Εγκρίθηκε η πρόσληψη του Γιώργου Κόλτση ως βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων Νίκου Παπαδόπουλου.

-Εγκρίθηκε η εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου για αύξηση της αμοιβής των αλλοδαπών διαιτητών που θα έρχονται στη χώρα μας και θα διευθύνουν αγώνες των play off του πρωταθλήματος της Super League 1, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον πρόεδρο της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ να επιλέγει διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite Referees.

*Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα