Κούγιας: «Παπαγαλάκια θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το σκεπτικό της απόφασης...καμία τύχη η ΑΕΚ αν πάει στο CAS»

Newsroom
Κούγιας: «Παπαγαλάκια θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το σκεπτικό της απόφασης...καμία τύχη η ΑΕΚ αν πάει στο CAS»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ξεκαθαρίζει πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το σκεπτικό της απόφασης τονίζοντας παράλληλα πως η ΑΕΚ δεν έχει τύχει αν πάει στο CAS.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Ατρομήτου στην υπόθεση των δοκαριών για τον αγώνα της ομάδας του Περιστερίου με την ΑΕΚ, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει πως όσα γράφονται και λέγονται για το σκεπτικό της απόφασης είναι απλώς από «παπαγαλάκια» που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία τύχη αν πάει η υπόθεση στο CAS και πως όποιον το υποστηρίζουν ή το γράφουν αυτό είναι «αγράμματοι νομικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας εξαιτίας της υποστηρίξεως της κατηγορίας στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, της υπερασπίσεως της κας Σ.Π. και της υποστηρίξεως της κατηγόριας στην υπόθεση του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες τρέχουσες υποθέσεις μου, δεν είχα ενημερωθεί για το ότι οι δικηγόροι της ΑΕΚ, δηλαδή η σεβάσμια συνάδελφος κα Έλλη Ρίζου και ο ταλαντούχος νέος δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξίου «ψάχνουν» το σκεπτικό της απαλλακτικής αποφάσεως για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ από την Επιτροπή Εφέσεων.

Δυστυχώς, μάλλον οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν ότι όχι μόνο στην αθλητική Δικαιοσύνη, αλλά και στην Τακτική Δικαιοσύνη ανακοινώνεται πάντοτε το διατακτικό της αποφάσεως, ακόμη και σε υποθέσεις σοβαρών ποινικών αδικημάτων, όπου επιβάλλονται και ποινές ισοβίων καθείρξεων, ενώ το σκεπτικό των αποφάσεων καθαρογράφεται μετά από μήνες.

Για να μην κουράζονται οι συνάδελφοί μου, ας διαβάσουν το δικόγραφο της δικής τους δεύτερης ενστάσεως, την οποίαν υπέβαλαν κατά του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ δύο μέρες μετά την παράνομη ματαίωση του αγώνα από τον ανεκδιήγητο Μανούχο που εκτελούσε τις εντολές του «Γιαννάκη» «του καλού παιδιού», όπως τον αποκαλούν οι συνεργοί του στα διάφορα εγκλήματα που έχει διαπράξει, για να κυριαρχήσει η νέα εγκληματική οργάνωση στην ΕΠΟ, αλλά ας διαβάσουν και τις νομικές διατάξεις που ρητώς απαγορεύουν την άσκηση εφέσεως στις πειθαρχικού περιεχομένου δίκες από οποιονδήποτε, εκτός από την πειθαρχικά εγκαλούμενη ομάδα εντός δύο εργασίμων ημερών και από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων (αθλητικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ εντός πενθημέρου από την ημέρα της εκδόσεως της αποφάσεως του Δικαστή της Super League που απήλλαξε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ από πάσης κατηγορίας και δεν του επέβαλε καμία πειθαρχική ποινή, και θα έχουν στα χέρια τους όλο το σκεπτικό της εφετειακής αποφάσεως. Επειδή κάποιοι αγράμματοι νομικά, και προς Θεού δεν εννοώ τους εκλεκτούς συναδέλφους μου της ΑΕΚ, γράφουν και μάλιστα με την υπογραφή τους ότι η τυχόν προσφυγή της ΑΕΚ στο CAS είναι δυνατόν να ανατρέψει την εφετειακή απόφαση και να μην οριστεί εκ νέου το παιχνίδι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ απέναντι στην ΑΕΚ στο Περιστέρι, ας κάνουν λίγη υπομονή που τις επόμενες ώρες η Super League 1 θα ορίσει την ημερομηνία της διεξαγωγής αυτού του αγώνος.

Δυστυχώς, είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτήν την ανακοίνωση σε ημέρα εθνικού πένθους, γιατί τα παπαγαλάκια – δημοσιογράφοι στις γνωστές εφημερίδες και στα γνωστά sites που ελέγχουν αυτοί που τους χαρτζιλικώνουν ή τους έχουν υπαλλήλους, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για τη μη ανακοίνωση του σκεπτικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα