Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ότι έμεινε με δέκα ο Αστέρας και δεν έκανε τελική»

Newsroom
Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία ότι έμεινε με δέκα ο Αστέρας και δεν έκανε τελική»

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε πως η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια και πως δεν είναι δικαιολογία που οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες νωρίς.

Η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της στην OPAP Arena επικρατώντας και του Αστέρα Τρίπολης με 2-0Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στη NOVA και την εκπομπή Monday FC ανέφερε σχετικά: «Δεν προλάβαμε να δούμε νορμάλ ματς λόγω της αποβολής. Δεν μπορεί, όμως, να είναι δικαιολογία ότι ο Αστέρας έπαιζε με 10 και δεν έκανε τελική. Προσπάθησε να αμυνθεί σωστά, αλλά φαινόταν, ωστόσο, ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει περισσότερο», επισήμανε ο Νικολαΐδης και πρόσθεσε: «Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο Αραούχο ήταν εξαιρετικός, έκανε εξαιρετικό ματς μετά από 2 ματς που δεν ήταν και τόσο, μαζί με τους Γκατσίνοβιτς και Πινέδα. Ήταν πολύ καλός ο Γκατσίνοβιτς. Δεν υπάρχει το ποσοστό των ενεργειών του Πινέδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα