Μίλαν: Οι Ιταλοί βάζουν τον Μοντεστό στους υποψηφίους για την θέση του τεχνικού διευθυντή

Newsroom
Μίλαν: Οι Ιταλοί βάζουν τον Μοντεστό στους υποψηφίους για την θέση του τεχνικού διευθυντή

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Μόντσα, Φρανσουά Μοντεστό φαίνεται πως βρίσκεται στους υποψήφιους για να αναλάβουν την θέση αυτή στην Μίλαν, μετά την αποχώρηση του Πάολο Μαλντίνι.

Η σοκαριστική απόφαση της αποχώρησης του Παόλο Μαλντίνι από την θέση του τεχνικού διευθυντή της Μίλαν εξαιτίας της διαφωνίας του με την διοίκηση, φαίνεται πως ανοίγει διάπλατα την πόρτα για τον νυν τεχνικό διευθυντή της Μόντσα, Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος είχε αντίστοιχη θέση και στον Ολυμπιακό, στον οποίο πέρασε μία εξαετία.

Το περασμένο καλοκαίρι άφησε την ομάδα του Πειραιά για την Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και φαίνεται πως η καλή δουλειά του, κι εκεί, έχει συγκεντρώσει πάνω του βλέμματα. Σύμφωνα με το «sempremilan», που ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα των «ροσονέρι», ο 44χρονος Γάλλος αποτελεί αυτή τη στιγμή το Νο.2 υποψήφιο για την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Μιλάνου.

Στο Νο.1 βρίσκεται ο 36χρονος Γάλλος αρχισκάουτερ της Μίλαν, Ζοφρεΐ Μονκαντά ενώ έπειτα από τον Μοντέστο ακολουθεί η επιλογή του Ιγκλί Ταρέ, που έφυγε από την Λάτσιο μετά από 18 χρόνια.

Μάλιστα, υπάρχει και μία τέταρτη επιλογή που θέλει τους Μοντεστό και Ταρέ να πηγαίνουν μαζί στους «Ροσονέρι» και να συνεργάζονται, με τον πρώτο να γίνεται τεχνικός διευθυντής και τον δεύτερο αθλητικός διευθυντής..

 

SERIE A Τελευταία Νέα