Φιορεντίνα - Ρόμα 2-1: Οι Βιόλα λύγισαν με ανατροπή τους Ρωμαίους και τους έβαλαν σε μπελάδες

Νίκος Κικίδης
Φιορεντίνα - Ρόμα 2-1: Οι Βιόλα λύγισαν με ανατροπή τους Ρωμαίους και τους έβαλαν σε μπελάδες

bet365

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η αδιάφορη βαθμολογικά Φιορεντίνα λύγισε με ανατροπή - εξπρές τη Ρόμα (2-1) με γκολ στα τελευταία λεπτά και την έμπλεξε σε περιπέτειες...

Το αρνητικό σερί συνεχίζεται για τη Ρόμα! Αν και όλα έδειχναν πως οι Ρωμαίοι θα επέστρεφαν στις νίκες απέναντι στη Φιορεντίνα, δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Βιόλα έφεραν τα πάνω - κάτω στην αναμέτρηση (2-1) και έδωσαν το δικαίωμα στη Γιουβέντους να ελπίζει για έξοδο στο Europa League.

Το ξεκίνημα πάντως έμοιαζε ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 11΄ο Ελ Σαραουΐ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η Ρόμα έδειχνε να αντέχει, κρατούσε το μηδέν, όμως όλα άλλαξαν μέσα σε ένα ανατρεπτικό τρίλεπτο προς το φινάλε. Αρχικά στο 85΄ο Γιόβιτς ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ικονέ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στιγμές αργότερα για να ρίξει τη Ρόμα στο καναβάτσο.

Ένα αποτέλεσμα που θέτει και μαθηματικά τη Ρόμα εκτός της πρώτης τετράδας αλλά και σε αμφιβολία την παρουσία της στο επόμενο Europa League, μιας και η Γιουβέντους βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω της στην 7η θέση με ματς λιγότερο.

Σε... μπελάδες η Σπέτσια του Νικολάου

Για τη ζωή της θα παλέψει την ερχόμενη αγωνιστική η Σπέτσια στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα. Η ομάδα του βασικού Δημήτρη Νικολάου έχασε με 0-4 εντός έδρας από την Τορίνο και «έμπλεξε». Αν η Βερόνα νικήσει την Κυριακή (28/5) την αδιάφορη Έμπολι τότε θα προσπεράσει την Σπέτσια και θα την ρίξει στην επικίνδυνη ζώνη μια στροφή πριν το φινάλε.

Η Γκρανάτα άνοιξε το σκορ στο 24' με αυτογκόλ του Βισνιέφσκι, ο Ρίτσι στο 72΄διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας τους, στο 76' ο Ίλιτς τελείωσε το ματς και στο 90+6' ο Καραμό διαμόρφωσε το επιβλητικό 0-4.

Ανατροπή... γοήτρου για τη Σαλερνιτάνα

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς η Σαλερνιτάνα νίκησε εντός έδρας την Ουντινέζε με 3-2, με ανατροπή από 0-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Ζέγκελααρ (25’) και Νεστορόφκι (30’). Στο 43' ο διεθνής Κύπριος χαφ Γρηγόρης Κάστανος μείωσε το σκορ και στο 57΄ο Καντρέβα ισοφάρισε. Στο 90+6 ο Τροστ-Εκόνγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή των γηπεδούχων.

Βαθμολογία:

serie-a-able

 

SERIE A Τελευταία Νέα