Κουαλιαρέλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια (vid)

Κουαλιαρέλα: Συγκίνηση και δάκρυα στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τη Σαμπντόρια (vid)

Ο Κουαλιαρέλα λύγισε στο αντίο του από τη Σαμπντόρια

bet365

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα αποχαιρέτησε όπως όλα δείχνουν το κοινό της αγαπημένης του Σαμπντόρια και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τη συναισθηματική φόρτιση να είναι εμφανής και στην εξέδρα των Μπλουτσερκιάτι.

Η «σημαία» της Σαμπντόρια ετοιμάζεται για την υποστολή της. Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ένας από τους παίκτες που τίμησαν όσο λίγοι τη «Σαμπ» στον 21ο αιώνα, έδωσε κάτα πάσα πιθανότητα το τελευταίο του ματς στο «Λουίτζι Φεράρις», μπροστά στο κοινό των Μπλουτσερκιάτι. Και η στιγμή της αλλαγής του ήταν βουτηγμένη στο συναίσθημα και στα δάκρυα.

Οι Γενοβέζοι έπαιξαν το τελευταίο τους εντός έδρας ματς για φέτος κλείνοντας έτσι μια εφιαλτική σεζόν που τους οδήγησε πίσω στη Serie B μετά από έντεκα χρόνια, μένοντας στο 2-2 με τη Σασουόλο. Το αποτέλεσμα και το σκορ όμως λίγο απασχόλησαν στο τέλος της ημέρας, αφού τα επισκίασε όλα το «αντίο» στον 40χρονο φορ.

Με δάκρυα στα μάτια και τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν, ο Κουαλιαρέλα αποχαιρέτησε τους φίλους της Σαμπντόρια, οι οποίοι ανταπέδωσαν στα κλάματα και τη συναισθηματική φόρτιση από την εξέδρα.

Δείτε το βίντεο:

 

SERIE A Τελευταία Νέα