Μουρίνιο: «Η τιμωρία της Γιουβέντους είναι αστεία, διακυβεύεται η εγκυρότητα του πρωταθλήματος»

Ο Μουρίνιο φεύγει από τη Ρόμα μόνο για Τσέλσι ή Παρί

bet365

Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν με την τιμωρία της Γιουβέντους ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως η εγκυρότητα του ιταλικού πρωταθλήματος έχει τεθεί σε κίνδυνο.

Η Γιουβέντους τελικά δέχθηκε νέα τιμωρία και αφαίρεση δέκα βαθμών στο πρωτάθλημα για την υπόθεση παραποίησης λογιστικών στοιχείων, σε μια νέα εξέλιξη που έκανε... άνω - κάτω τη βαθμολογία της Serie A.

Τα δεδομένα στην πρώτη επτάδα ανατράπηκαν τελείως, με τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ισοπαλία της Ρόμα να... ξεσπαθώνει κατά της απόφασης και να θέτει θέμα εγκυρότητας της Serie A.

«Για μένα είναι αστείο, το να μάθεις αυτή την απόφαση δυο ματς πριν από το τέλος της σεζόν είναι περίεργο για όλους, ακόμα και για τη Γιουβέντους. Αν το ξέραμε πριν τα παιχνίδια μας κόντρα στη Μόντσα ή τη Μπολόνια θα είχαμε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο πρωτάθλημα.

Έπρεπε να τα δώσουμε όλα στο Europa League. Λυπάμαι για τον Αλέγκρι και τους παίκτες του γιατί κέρδισαν τους βαθμούς μέσα στο γήπεδο, αλλά η αλήθεια είναι ότι διακυβεύεται η εγκυρότητα του πρωταθλήματος. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό, λυπάμαι για εκείνους γιατί είναι επαγγελματίες» ήταν τα λόγια του μετά την γκέλα με τη Σαλερνιτάνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα