Serie A: Έμεινε στην... φιέστα η Νάπολι και έχασε στη Μόντσα, επιστροφή στις νίκες για Φιορεντίνα

Newsroom
Η νίκη της Μόντσα επί της Φιορεντίνα

bet365

Η Νάπολι έχοντας το μυαλό της στην φιέστα και στην επερχόμενη στέψη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μόντσα με 2-0. Επιστροφή στα τρίποντα για τη Φιορεντίνα, 2-0 την Ουντινέζε.

Σε... hangover από τους επικούς πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Scudetto φάνηκε να βρίσκεται η Νάπολι! Οι Παρτενοπέι ταξίδεψαν στη Μόντσα για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα δέκα μέρες μετά τη μαθηματική τους στέψη, όμως έφυγαν από εκεί έχοντας γνωρίσει την ήττα με 2-0.

Ο σύλλογος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπέταξε τους Ναπολιτάνους και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας να διανύει μια φανταστική σεζόν στην επιστροφή του στη Serie A.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το πάνω χέρι, αφού στο 18ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Οι παίκτες τους συνδυάστηκαν άψογα και ο Ντάνι Μότα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Σπαλέτι έψαξε την αντίδρασή της, αλλά στο 40ο λεπτό την προσπάθεια του Ανγκισά σταμάτησε ο Ντι Γκρεγκόριο, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για αυτούς στις αρχές της επανάληψης.

Στο 54' ο Πετάνια με πανέμορφο αριστερό πλασέ νίκησε τον Μέρετ και έθεσε ακόμα πιο γερές βάσεις τριπόντου, με τη Νάπολι να μη βρίσκει απάντηση στον εναπομείναντα χρόνο και τη Μόντσα να πανηγυρίζει τη σημαντική νίκη!

Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα μετά από δύο διαδοχικές αγωνιστικές της Serie A χωρίς τρίποντο (ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα - ήττα από την Νάπολι) πανηγύρισε νίκη, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ουντινέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι Βιόλα βρήκαν γρήγορο γκολ, μόλις στο 7', όταν ο Ντάνκαν με «βολίδα» εκτός περιοχής «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο Καστροβίλι εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπεκάο και με σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και εν τέλει σκόραραν εκ νέου, στο 90' με τον Μποναβεντούρα για το τελικό σκορ.

Βαθμολογία:

serie-a0-tavle

 

SERIE A Τελευταία Νέα