Ζιντάν: Προτεραιότητα του η Γιουβέντους, σύμφωνα με το RMC

Ζιντάν: Προτεραιότητα του η Γιουβέντους, σύμφωνα με το RMC

Βασίλης Μπαλατσός
Στα υπόψιν της Τότεναμ ο Ζιντάν, υποψήφιος για Γιουβέντους, Μίλαν και Ρόμα ο Κόντε

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RMC ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει θέσει ως προτεραιότητα του για την επιστροφή του στους πάγκους την Γιουβέντους και περιμένει στη «γωνία» τις εξελίξεις με το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Αλ Νασρ μπορεί να προσφέρει 120 εκατομμύρια ευρώ στον Ζινεντίν Ζιντάν για τα επόμενα δύο χρόνια, όμως ο Γάλλος θρύλος δεν φαίνεται να... συγκινείται. Ο Ζιζού το ερχόμενο καλοκαίρι θα συμπληρώσει δύο χρόνια εκτός πάγκων, καθώς τον Ιούνιο του 2021 είχε ολοκληρώσει την τρίτη του θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 51χρονος τεχνικός «πολιορκείται» από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του RMC έχει θέσει ως προτεραιότητα του την Γιουβέντους. Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως πρόσφατα υπήρχε και συνάντηση με ανθρώπους των Μπιανκονέρι στο Τορίνο.

Φυσικά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεσμεύεται με συμβόλαιο και να αποχωρήσει θα πρέπει να πάρει αποζημίωση της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ. O Ζιντάν ως ποδοσφαιριστής της Βέκια Σινιόρα μέτρησε 212 εμφανίσεις, 31 γκολ, 49 ασίστ και σήκωσε δυο πρωταθλήματα, ένα UEFA Super Cup, ένα εγχώριο Super Cup και ένα Διηπειρωτικό.

Ως προπονητής ο Ζιζού κατέκτησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης τρία Champions League και από δύο πρωταθλήματα, εγχώρια και ευρωπαϊκά Super Cup, όπως και δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα