Φιορεντίνα - Σπέτσια 1-1: Έμεινε... όρθια στο «Αρτέμιο Φράνκι» η ομάδα του Νικολάου

Βασίλης Μπαλατσός
Μαρκάρισμα του Νικολάου στον Ικονέ

bet365

Η μαχητική Σπέτσια αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα με σκορ 1-1 και έσπασε το νικηφόρο σερί των Βιόλα. Βασικός και αναντικατάστατος ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Νικολάου.

Ακόμα ένας κομβικός βαθμός για τη Σπέτσια στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Η ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Δημήτρη Νικολάου, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο «σπίτι» της Φιορεντίνα (1-1), της έσπασε το νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών και συνολικά οκτώ παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις και είναι στο +7 από τη 18η Βερόνα (26-19), έχοντας βέβαια ματς περισσότερο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έφτασε τις εμφανίσεις σε 29 αγωνιστικές της Serie A.

Όπως είναι αναμενόμενο οι Βιόλα ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' όταν ο Βισνίεφσκι έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32' όταν ο Ντραγκόφσκι έβγαλε τη σέντρα και ο Ενζολά εκτέλεσε για το 1-1. Η Φιορεντίνα πίεσε για το γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε στο -3 από την 7η Γιουβέντους, με τους Μπιανκονέρι να έχουν ματς λιγότερο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα