Μενιάν: Ειρωνεύτηκε τους νέους κανονισμούς της IFAB για τους τερματοφύλακες στα πέναλτι

Μενιάν: Ειρωνεύτηκε τους νέους κανονισμούς της IFAB για τους τερματοφύλακες στα πέναλτι

Newsroom
maignan_milan

bet365

Τη διαφωνία του σχετικά με τους νέους κανονισμούς που επικύρωσε η IFAB όσον αφορά τη συμπεριφορά των τερματοφυλάκων στα πέναλτι θέλησε να εκφράσει ο γκολκίπερ της Μίλαν Μάικ Μενιάν με ειρωνική δημοσίευσή του στο Twitter.

Θέμα συζήτησης είναι πλέον οι νέοι κανονισμοί που επικυρώθηκαν από την IFAB, την Επιτροπή Κανονισμών ποδοσφαίρου, σχετικά με το όσα δεν θα μπορούν να κάνουν οι τερματοφύλακες από εδώ και στο εξής για να αποκρούσουν κάποιο πέναλτι. Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκαν κάθε είδους κινήσεις πάνω στη γραμμή, οι επαφές με τα δοκάρια, ακόμα και η ομιλία προς τον αντίπαλο εκτελεστή.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πορτιέρε της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, ειρωνεύτηκε ξεκάθαρα αυτή τη νέα πραγματικότητα, κάνοντας σαφή τη διαφωνία του με τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Ο Γάλλος κίπερ σε δημοσίευσή του στο Twitter ανέφερε πως οι νέοι κανονισμοί της IFAB το 2026 θα ορίζουν το να έχει... γυρισμένη την πλάτη του ο τερματοφύλακας κατά την εκτέλεση του πέναλτι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα