Λάτσιο - Ρόμα: Ένταση μεταξύ του Μουρίνιο και του προέδρου των λατσιάλι μετά το ντέρμπι

Newsroom
Επίθεση Μουρίνιο προς τον τέταρτο του Κρεμονέζε - Ρόμα

bet365

Μετά την ήττα της Ρόμα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, τα πνεύματα άναψαν με το σφύριγμα της λήξης. Δύο κόκκινες κάρτες μοιράστηκαν στους Μάρουσιτς και Κριστάντε, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τον Κλαούντιο Λοτίτο, τον πρόεδρο των Λατσιάλι, ο οποίος του απάντησε κοφτά.

Το ρωμαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα (1-0) έληξε με ένταση την Κυριακή.

H ομάδα του... τιμωρημένου Ζοσέ Μουρίνιο έπαιζε με δέκα σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης μετά την κόκκινη κάρτα του Ιμπάνιεζ (32ο), κι η Λάτσιο βρήκε τον τρόπο να σκοράρει λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με πρωταγωνιστή τον Τζακάνι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Ρόμα πίστεψε ότι θα φτάσει στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Νικολό Καζάλε, το οποίο εν τέλει ακυρώθηκε για οφσάιντ του Κρις Σμόλινγκ.

Στο τέλος του αγώνα, ο διαιτητής δεν δίστασε να αποβάλει τους Άνταμ Μάρουσιτς και Μπράιαν Κριστάντε, ενώ στους διαδρόμους του «Olimpico», η ένταση δεν ξέσπασε μετά το τελευταίο σφύριγμα. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, ο πρόεδρος των «μπιανκοσελέστι» Κλαούντιο Λολίτο, κατέβηκε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Τότε ήταν που έπεσε πάνω στον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Τι κοιτάς;», ρώτησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Εγώ είμαι ο πρόεδρος της Λάτσιο και εσύ, ποιος είσαι; Αυτό είναι το σπίτι μου, δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεσαι εδώ», ξέσπασε ο Λοτίτο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα