Μπερλουσκόνι: «Θέλω το πρωτάθλημα με την Μόντσα του χρόνου»

Μπερλουσκόνι: «Θέλω το πρωτάθλημα με την Μόντσα του χρόνου»

Newsroom
Μπερλουσκόνι: «Θέλω το πρωτάθλημα με την Μόντσα του χρόνου»

bet365

Ο πρόεδρος της Μόντσα Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπογράμμισε τις υψηλές φιλοδοξίες του συλλόγου μετά την εντυπωσιακή νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν ανέλαβε τη Μόντσα τον Σεπτέμβριο του 2018, αποκτώντας τον σύλλογο ενώ βρισκόταν στη Serie C. Αφού έβαλε τα θεμέλια, κατάφερε ο σύλλογος να ανέβει στη Serie A για πρώτη φορά στην 110χρονη ιστορία του, «τρελαίνοντας» τους οπαδούς!

Η Μόντσα πραγματοποιεί καλή πρώτη σεζόν στην κορυφαία κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα μετά από 20 παιχνίδια, έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από την υποψήφια για υποβιβασμό Ελλάς Βερόνα, μάλισα πήρε μια ιστορική νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας την πρώτη της χρονιά στην κορυφαία κατηγορία αξέχαστη.

Μιλώντας στους παίκτες του ο Μπερλουσκόνι μίλησε αρχικά για τις υψηλές φιλοδοξίες του ίδιου και της Μόντσα για τα επόμενα χρόνια. «Από τότε που ήρθε ο Παλλαντίνο, βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Μίλαν. Στη Μόντσα πιστεύουμε πραγματικά, θέλουμε να την κάνουμε να γίνει ακόμα πιο σημαντική και μπορούμε να το πούμε στον Αντριάνο (Γκαλιάνι): θέλουμε να κερδίσουμε το Σκουντέτο, τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο χρόνο».

Στη συνέχεια, μίλησε για την ανάπτυξη του συλλόγου τα τελευταία χρόνια και τις βάσεις που έχουν τεθεί για το μέλλον. «Με τη Μόντσα αγοράσαμε νέους παίκτες, διπλασιάσαμε το προπονητικό μας κέντρο, το Monzello, το οποίο είναι πλέον το μεγαλύτερο και πιο όμορφο στην Ιταλία. Τώρα βάλαμε σε εφαρμογή και το γήπεδο με μια μικρή δαπάνη 25 εκατ. ευρώ. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει: όταν ήρθαμε, 300 άνθρωποι παρακολουθούσαν τη Μόντσα, τώρα 10.000. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αυτό που έχουμε γράψει στα αποδυτήρια ισχύει ιδιαίτερα τώρα, όσοι πιστεύουν σε αυτό παλεύουν όλα τα εμπόδια και όσοι πιστεύουν σε αυτό κερδίζουν»

 

SERIE A Τελευταία Νέα