Γιουβέντους: Σκέφτονται να ζητήσουν συνάντηση με τους ιδιοκτήτες οι παίκτες

Γιουβέντους: Σκέφτονται να ζητήσουν συνάντηση με τους ιδιοκτήτες οι παίκτες

Newsroom
Γιουβέντους: Σκέφτονται να ζητήσουν συνάντηση με τους ιδιοκτήτες οι παίκτες

bet365

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Corriere», οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους ίσως ζητήσουν να συναντηθούν με τους ιδιοκτήτες για να απαντηθούν μερικές ερωτήσεις τους για την κατάσταση.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, υπάρχει μία αναταραχή στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Μεγάλης Κυρίας» μετά την επιβολή της τιμωρίας στην ομάδα, η οποία την φέρνει αρκετά μακριά από τους στόχους της, αφού το -15 που της επιβλήθηκε μεταξύ άλλων την φέρνει στην 13η θέση, έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και 15 από εκείνες που οδηγούν στο Champions League.

Γιουβέντους: Η τιμωρία της πληγώνει κι άλλο τη Serie A! (Poll)

Όπως είναι λογικό η κατάσταση αυτή έχει εγείρει πολλά ερωματηματικά μεταξύ των παικτών. Το γεγονός πως η καινούργια διοίκηση δεν έχει προλάβει ακόμα να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με εκείνους, φέρνει τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους να κάνουν σκέψεις να ζητήσουν συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ομάδας κατευθείαν για να πάρουν από κείνους κάποιες διαβεβαιώσεις για το μέλλον της ομάδας και το δικό τους.

Γιουβέντους: Η παραίτηση Ανιέλι, το οικονομικό σκάνδαλο και ο κίνδυνος ακόμα και για υποβιβασμό

Αλλονών ολοκληρώνονται τα συμβόλαια, άλλοι έχουν μεγάλης διάρκειας συμβόλαια και θέλουν να ξέρουν τι θα συμβεί αν η ομάδα δεν βγει στο Champions League ή γενικά στην Ευρώπη, τι επιπτώσεις θα έχουν όλα αυτ σ' αυτήν αλλά και τους ίδιους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα