Μίλαν - Σασουόλο: Άμυνα... παιδική χαρά οι Ροσονέρι και τρία γκολ μέχρι το 30'! (vid)

Newsroom
Μίλαν - Σασουόλο: Άμυνα... παιδική χαρά οι Ροσονέρι και τρία γκολ μέχρι το 30'! (vid)

bet365

Κατήφορος χωρίς τελειωμό για τη Μίλαν, η οποία μετά την τριάρα από την Ίντερ και την τεσσάρα από τη Λάτσιο, είδε την εστία της να παραβιάζεται τρεις φορές εντός έδρας από τη Σασουόλο μέσα στα πρώτα 30 λεπτά (1-3).

Δεν σταματά να δέχεται γκολ η Μίλαν τις τελευταίες ημέρες. Από το 0-3 στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Ίντερ, στο 4-0 από τη Λάτσιο μέσα στο «Ολίμπικο» και η κατηφόρα είχε συνέχεια.

Ούτε η επιστροφή στο «Σαν Σίρο» μπόρεσε να φτιάξει κάπως τα πράγματα και οι Ροσονέρι δέχθηκαν τρία γκολ από τη Σασουόλο μέχρι το 30ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ντεφρέλ και Φρατέζι υπέγραψαν μέσα σε τρία λεπτά (19', 22') το 2-0 για τους Νεροβέρντι, ο Ζιρού απάντησε άμεσα με κεφαλιά στο 24', αλλά η άμυνα συνέχισε σε ρυθμούς... παιδικής χαράς και από στημένη φάση υπέστη το 1-3 στο 30', με σκόρερ τον Μπεράρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα