Serie A: Επιστροφή με νίκη για τη Ρόμα, «γκέλαρε» η Λάτσιο

Newsroom
Serie A: Επιστροφή με νίκη για τη Ρόμα, «γκέλαρε» η Λάτσιο

bet365

Η Ρόμα στο πρώτο της ματς για το 2023 επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια στο «Ολίμπικο», ενώ η Λάτσιο ηττήθηκε με ανατροπή στην έδρα της Λέτσε. Έσωσε τον βαθμό στο 90+2' η Αταλάντα κόντρα στην Σπέτσια.

Με το «δεξί» ξεκίνησε το 2023 η Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι στο πρώτο τους επίσημο ματς μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ νίκησαν με 1-0 τη Μπολόνια μέσα στο «Ολίμπικο». Πριν τη σέντρα αμφότερες οι ομάδες τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς. Στο 4' ο Λουκουμί ανάτρεψε τον Ντιμπάλα μέσα στην περιοχή, ο Πελεγκρίνι ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το γκολ που εν τέλει χώρισε τις δυο ομάδες. Ο ρυθμός του ματς ήταν χαμηλός και οι φάσεις ελάχιστες με τους Ρωμαίους να επιστρέφουν στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές (δυο ισοπαλίες - μια ήττα).

Περισσότερα σε λίγο...

Ασχημο ξεκίνημα στο 2023 η Λάτσιο

Κάκιστη η επιστροφή της Λάτσιο, αφoύ ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Λέτσε. Ετσι, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην 3η θέση της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 14' από ασίστ του Καζάλε, ο Ιμόμπιλε με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η ομάδα του Σάρι είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να απειλήσει. Διαφορετικό σκηνικό στην επανάληψη, με τη Λέτσε να παίρνει μέτρα και να κάνει τη διαφορά. Στο 57′ ο Ντι Φραντσέσκο σούταρε, ο Πρόβεντελ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Στρεφέτσα πέτυχε το 1-1. Στο 71′ ήρθε η ανατροπή, από τον Κολόμπο, μετά το γύρισμα του Ντι Φραντσέσκο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, μιας και οι Λατσιάλι δεν κατάφεραν να βρουν χώρους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα