Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος ζητά 19,9 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος ζητά 19,9 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος ζητά 19,9 εκατ. ευρώ από τη Γιουβέντους

bet365

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απαιτεί από τον ιταλικό σύλλογο τους συμφωνημένους μισθούς που σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει λάβει.

Η ιταλική εφημερίδα, «La Gazzetta dello Sport», αποκάλυψε σήμερα (4/12) σε ρεπορτάζ της με τίτλο: Το αγκάθι του Ρονάλντο στο πλευρό της Γιουβέντους: θέλει 19,9 εκατομμύρια, ότι ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι διατεθειμένος να διεκδικήσει 19,9 εκατομμύρια ευρώ από τους «μπιανκονέρι». Το εν λόγω ποσό αντιστοιχεί στους μισθούς που συμφωνήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών κατά τη διακοπή των αγώνων λόγω της πανδημίας. Ο ιταλικός σύλλογος δήλωσε ότι έχει καταβάλει αυτό το ποσό. Ωστόσο, ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έχει λάβει τα χρήματα.

Η ιταλική Εισαγγελία ερευνά τις... ατασθαλίες γύρω από τον σύλλογο του Τορίνου και έχει ήδη οδηγήσει στην απομάκρυνση του διοικητικού συμβουλίου της Γιουβέντους. Το πρώην διοικητικό συμβούλιο θα κριθεί για πιθανές παραβάσεις των κανόνων της Αδειοδότησης Ομίλων και του Οικονομικού Fair Play.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ιταλικός σύλλογος θα ερευνηθεί και για περικοπές μισθών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid και για τις αντίστοιχες πληρωμές. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προφανώς ήδη αναθέσει την υπόθεση στα χέρια των δικηγόρων του για να του πληρώσουν τα χρήματα που του οφείλονται. Όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής είχε έρθει σε συμφωνία με τη Γιούβε, αλλά τελικά ο σύλλογος δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα και δεν πλήρωσε στον Πορτογάλο επιθετικό το καθορισμένο ποσό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα