Serie A: Απόδραση της Σαμπντόρια από την Κρεμόνα, ανατροπή για τη Σασουόλο

Newsroom
Serie A: Απόδραση της Σαμπντόρια από την Κρεμόνα, ανατροπή για τη Σασουόλο

bet365

Η 11η αγωνιστική της Serie A ολοκληρώθηκε με το «διπλό» της Σαμπντόρια στην Κρεμόνα (0-1) και την εντός έδρας νίκη με ανατροπή της Σασουόλο κόντρα στην Βερόνα με 2-1.

Η Σαμπντόρια «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της Serie A. Οι μαχητικοί Γενοβέζοι έπαιξαν με πάθος στην Κρεμόνα και πήραν νίκη «οξυγόνο» επί της Κρεμονέζε με 1-0. Οι γηπεδούχοι έπεσαν στην τελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 18η θέση με έξι πόντους. Στο 78΄ο Ομάρ Κόλεϊ μετά από ασίστ του Μανόλο Γκαμπιαντίνι πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Ανατροπή για τη Σασουόλο του Κυριακόπουλου

Στο πρώτο ματς του 35χρονου Σαλβατόρε Μποκέτι ως πρώτος προπονητής η Βερόνα προηγήθηκε στη Ρέτζιο Εμίλια, όμως η Σασουολό έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πριν τη συμπλήρωση του δεύτερου λεπτού άνοιξαν το σκορ με τον Τσεκερίνι και έβαλαν «φωτιά» στο ματς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν δημιούργησαν φάσεις και στο 32' ο Λοριέν ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα του βασικού και αναντικαταστάτου Γιώργου Κυριακόπουλου συνέχισε στο ίδιο τέμπο και ανέτρεψε το ματς στο 74' με τον Φρατέζε. Στην 9η θέση με 15 βαθμούς η Σασουόλο, προτελευταία η Βερόνα με πέντε βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα