Αταλάντα - Σασουόλο 2-1: Ανέτρεψε το γκολ του Κυριακόπουλου και πάτησε κορυφή (vid)

Νίκος Κικίδης
Αταλάντα - Σασουόλο 2-1: Ανέτρεψε το γκολ του Κυριακόπουλου και πάτησε κορυφή (vid)

bet365

Ακόμα κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το φανταστικό βολέ του Κυριακόπουλου, η Αταλάντα κατάφερε να επικρατήσει 2-1 με ανατροπή της Σασουόλο και να πατήσει στην κορυφή της Serie A.

Το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ουντινέζε την έριξε από την κορυφή, όμως η Αταλάντα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να επιστρέψει! Ακόμα κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη γκολάρα του Κυριακόπουλου, οι Μπεργκαμάσκι δεν... μάσησαν απέναντι στη Σασουόλο και τη λύγισαν με ανατροπή 2-1 προκειμένου να προσπεράσουν (έστω και προσωρινά) τη Νάπολι και να καταλάβουν την πρώτη θέση.

Το ξεκίνημα του αγώνα πάντως δεν φάνηκε πολλά υποσχόμενο για την Αταλάντα που αδυνατούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της Σασούολο και μάλιστα στο 41΄βρέθηκε να κυνηγάει! Έπειτα από σέντρα του Ντ΄Αντρέα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κυριακόπουλος έπιασε φανταστικό μονοκόμματο βολέ και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 0-1. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων ωστόσο φάνηκε να αφυπνίζει την Αταλάντα, η οποία ανασκουμπώθηκε και βρήκε άμεση απάντηση με τον Πάσαλιτς στο 45+1΄.

Το γκολ του Κροάτη επανέφερε την ισορροπία πριν από το ημίχρονο, με το δεύτερο μέρος να ξεκινά όπως έκλεισε το πρώτο: Με γκολ για την Αταλάντα! Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό από την επιστροφή των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο Λούκμαν έφυγε στο τετ-α-τετ και εκτέλεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ για την ολική ανατροπή. Η Αταλάντα θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ απέναντι στην ομάδα του Κυριακόπουλου (βγήκε αλλαγή στο 68΄), αλλά ακόμα και το τελικό 2-1 της αρκούσε για να αφήσει πίσω στη βαθμολογία τη Νάπολι, αν και με ματς περισσότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα