Φιορεντίνα - Λάτσιο 0-4: Τρίτη διαδοχική «τεσσάρα» για τους φανταστικούς Λατσιάλι

Βασίλης Μπαλατσός
Φιορεντίνα - Λάτσιο 0-4: Τρίτη διαδοχική «τεσσάρα» για τους φανταστικούς Λατσιάλι

bet365

H ασταμάτητη Λάτσιο συνέτριψε τη Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 4-0 και βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι. Τρίτη διαδοχική «τεσσάρα» για τους Λατσιάλι στη Serie A. Μπήκε στη δεκάδα των σκόρερ του Καμπιονάτο ο Τσίρο Ιμόμπιλε.

H Λάτσιο... τρομάζει! Οι εξαιρετικοί Λατσιάλι έκαναν ακόμα μια φανταστική εμφάνιση στο «Αρτέμιο Φράνκι» και υπέταξαν τη Φιορεντίνα μέσα στο «σπίτι» της με το επιβλητικό 4-0. Τέταρτη διαδοχική νίκη για τους Ρωμαίους στο πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί γκολ και τρίτη με το ίδιο σκορ. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε έφτασε τα 188 γκολ στη Serie A και είναι πλέον στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζακάνι ο Βεσίνο έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 25' ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής. Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Ζακάνι με γυριστή κεφαλιά διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δυο ακόμα γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Στο 85' ο Ιμόμπιλε έστρωσε τη μπάλα στον Λουίς Αλμπέρτο και ο Ισπανός με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Στο 90+1' ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς κατέβασε μια βαθιά μπαλιά, έκανε τακουνάκι και ο Ιμόμπιλε με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα