Ο πανηγυρισμός της χρονιάς στην Ιταλία, σκόραρε και μπήκε στο... διαφημιστικό αμάξι! (vid)

Newsroom
Ο πανηγυρισμός της χρονιάς στην Ιταλία, σκόραρε και μπήκε στο... διαφημιστικό αμάξι! (vid)

bet365

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να πανηγυρίσει το γκολ του ο Γιάρι Φαντεπούτε της ιταλικής Καταντσάρο, καθώς μπήκε σε διαφημιστικό αμάξι και άρχισε να κορνάρει!

Αν υπήρχε βραβείο για τον κορυφαίο πανηγυρισμό της σεζόν, τότε ο Γιάρι Φαντεπούτε της Καταντσάρο θα ήταν σίγουρα υποψήφιος!

Στον αγώνα απέναντι στη Μεσίνα για την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, ο Βέλγος έγραψε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όμως αυτό που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο τρόπος που αποφάσισε να πανηγυρίσει!

Αφού λοιπόν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πήδηξε πάνω από τις πινακίδες του περιβάλλοντα χώρου και μπήκε στο διαφημιστικό αυτοκίνητο που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το χορτάρι!

Όταν λοιπόν κάθισε στη θέση του οδηγού άρχιζε να κορνάρει και να ανάβει τα φώτα του αυτοκινήτου, παρακινώντας του συμπαίκτες του να τον ακολουθήσουν σε αυτόν τον «τρελό» και ιδιαίτερα πρωτότυπο πανηγυρισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα