Πογκμπά: Ο Ματίας κατηγορεί τον αδερφό του ότι έκανε μάγια σε συμπαίκτες του μεταξύ των οποίων ο Μπαπέ

Πογκμπά: Ο Ματίας κατηγορεί τον αδερφό του ότι έκανε μάγια σε συμπαίκτες του μεταξύ των οποίων ο Μπαπέ

Newsroom
Πογκμπά: Ο Ματίας κατηγορεί τον αδερφό του ότι έκανε μάγια σε συμπαίκτες του μεταξύ των οποίων ο Μπαπέ

bet365

Ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση δημοσίευσε μια νέα σειρά μηνυμάτων πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής (23/9) στα οποία εξακολουθεί να επιτίθεται στον αδερφό του Πολ με απίστευτες κατηγορίες εναντίον του!

Η υπόθεση των αδερφών Πογκμπά φαίνεται πως θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Ο Ματίας Πογκμπά, αδερφός του Γάλλου αστέρα της Γιουβέντους, βρίσκεται πλέον υπό κράτηση -όπως ακόμα τέσσερις άντρες- στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για δύο εγκλήματα προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018.

Ο λογαριασμός του Ματίας στο Twitter επανενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής κι έκτοτε αρκετά μηνύματα και βίντεο μεταδόθηκαν. Μάλιστα ο ίδιος γνωστοποίησε ότι τα είχε προγραμματίσει για να δημοσιευτούν, κι αυτο σημαίνει «ότι δεν είμαι πλέον ελεύθερος, είτε λόγω των κολλητών του αδερφού μου, είτε λόγω της αστυνομίας. Άρα οι συκοφαντικές καταγγελίες για να με φιμώσουν θα έχουν λειτουργήσει»!

Μεταξύ των πολλών βίντεο ο Ματίας κατηγορεί τον αδελφό του Πολ ότι έκανε μάγια σε συμπαίκτες του στην Εθνική Γαλλίας μεταξύ των οποίων στον Κιλιάν Μπαπέ στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 το 2019, λίγους μήνες αφότου ζήτησε από τον.. μάγο του, γνωστός ως marabout, να του κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο αδερφός του έμπειρου μέσου, ο Πολ έχει χρησιμοποιήσει έναν μάγο, ονόματι Ιμπραήμ με το παρατσούκλι Γκράντε, τον οποίο γνώρισε μέσω του Σερζ Οριέ. Σε ένα πρώτο βίντεο, διαβεβαιώνει ότι ο αδερφός του έκανε ξόρκια σε «αρκετούς συμπαίκτες»!

«Κατόπιν αιτήματος του Πολ, ο μάγος ανατέθηκε να εξουδετερώσει τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος τότε γνώριζε μια ταχεία άνοδο, που ξεπερνούσε κατά πολύ τη φήμη του Πολ. Ήταν παράξενο για να δει κανείς ότι κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα, ο Κιλιάν ήταν μόνο η σκιά του εαυτού»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα