Κβαρατσκέλια: Το deal που πέτυχε η Νάπολι ήταν... τιμή ευκαιρίας

Κβαρατσκέλια: Το deal που πέτυχε η Νάπολι ήταν... τιμή ευκαιρίας

Κώστας Ζάλιαρης
Κβαρατσκέλια: Το deal που πέτυχε η Νάπολι ήταν... τιμή ευκαιρίας

bet365

Το timing της μετακίνησης του Κβαρατσκέλια στη Νάπολι ήταν ιδανικό για την ιταλική ομάδα που γλίτωσε πολλά εκατομμύρια σε σχέση με το ποσό που θα είχε δώσει μόλις δυο χρόνια νωρίτερα για τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή!

Ο 21χρονος εξτρέμ των «παρτενοπέι» διανύει τρομερή σεζόν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και συστήνεται στον κόσμο που ενδεχομένως δεν τον είχε παρακολουθήσει στο πέρασμά του από τη Ρωσία με τις Λοκομοτίβ Μόσχας και Ρούμπιν Καζάν, ή που δεν τον γνώριζε όσο βρισκόταν στην Ντινάμο Μπατούμι.

Ο Κβαρατσκέλια αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της Νάπολι εδώ και δυο χρόνια και τελικά όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Τότε, στα 19 του, ενδεχομένως ούτε εκείνος να ήταν τόσο... θαρραλέος για το μεγάλο βήμα, ωστόσο, φέτος δείχνει μέσα από την Serie A και το Champions League πως είναι πραγματικά... έτοιμος από καιρό.

Έχοντας λάμψει και απέναντι στη Λίβερπουλ στην έναρξη των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για φέτος, ο Κβαρατσκέλια κάνει τον Σπαλέτι και τους ανθρώπους των «παρτενοπέι» να ευγνωμονούν την τύχη τους και τον τρόπο που τελικά απέκτησαν τον νεαρό εξτρέμ.

«Από τον Μάρτη του 2020 τον παρακολουθούμε και είχαμε αποφασίσει να επενδύσουμε σ' εκείνον και να προλάβουμε την Σοσιεδάδ, την Ρόμα και την Γιουβέντους που επίσης τον ήθελαν. Ευτυχώς το τελικό ποσό που δώσαμε ήταν 10 εκατομμύρια ευρώ, γιατί πριν από δυο χρόνια μας ζητούσαν 30 εκατομμύρια» ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Νάπολι, Κριστιάνο Γκουϊντολί στην Corriere dello Sport.

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Η μαγεία αποκτά νέο ορισμό στο ναπολιτάνικο λεξιλόγιο

 

SERIE A Τελευταία Νέα