«'Κολλάει' του Νικολάου στη Φιορεντίνα, η Μπολόνια θέλει τον Χατζηδιάκο, η Κρεμονέζε πάει για Οικονόμου»

Newsroom
 «'Κολλάει' του Νικολάου στη Φιορεντίνα, η Μπολόνια θέλει τον Χατζηδιάκο, η Κρεμονέζε πάει για Οικονόμου»

bet365

Οι τρεις Ελληνες κεντρικοί αμυντικοί, Δημήτρης Νικολάου, Παντελής Χατζηδιάκος και Μάριος Οικονόμου «παίζουν» πολύ τις τελευταίες ώρες στα ιταλικά ΜΜΕ.

Περίπου 48 ώρες απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ιταλία και τρεις Ελληνες κεντρικοί αμυντικοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και πιο συγκεκριμένα οι Δημήτρης Νικολάου, Παντελής Χατζηδιάκος και Μάριος Οικονόμου, καθώς τα ονόματά τους γράφονται συνεχώς στα εκεί ΜΜΕ. Για τον πρώτο παρότι χθες (29/8) υπήρξαν αναφορές πως Φιορεντίνα και Σπέτσια «έδωσαν τα χέρια», από το μεσημέρι παρατηρείται σχετικό ντεμαράζ δημοσιευμάτων πως οι «βιόλα» δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν το ποσό που ζητά η νυν ομάδα του 24χρονου στόπερ που ανέρχονται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ plus τον Ματίγια Νάστασιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα. «Εκεί υπάρχει εμπλοκή. Ενδέχεται να υπάρξει νέα πρόταση την τελευταία στιγμή», μετέδωσε πριν από λίγο το Radio Toscana και το «σήριαλ» συνεχίζεται.

Την ίδια στιγμή ο Χατζηδιάκος επανήλθε στην «καθημερινότητα» της Μπολόνια, αφού εκεί αναφορές αλλά και στην Ολλανδία τονίζουν ότι παραμένει εκ των βασικών «στόχων» για τους «ροσομπλού».

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες στην «πραγματικότητα» της Serie A βρίσκεται ξανά ο Μάριος Οικονόμου. Ο 30χρονος της Κοπεγχάγη ξέρει πρόσωπα και πράγματα από το ιταλικό ποδόσφαιρο αφού στο παρελθόν έπαιζε εκεί με τις Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ και Μπάρι. Από το 2020 βρίσκεται στους νυν πρωταθλητές Δανίας και σήμερα αναφέρεται πως είναι «στόχος» της Κρεμονέζε και ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στη χώρα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα