Σαμπντόρια - Γιουβέντους 0-0: «Μπλόκο» στη Γένοβα για την Κυρία (vid)

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 0-0: «Μπλόκο» στη Γένοβα για την Κυρία (vid)

bet365

Η Γιουβέντους «σκόνταψε» στο «Λουίτζι Φεράρις» κόντρα στη Σαμπντόρια (0-0) και έχασε τους πρώτους βαθμούς της στο φετινό Campionato. Ακυρωθέν γκολ ο Ραμπιό, τεράστια ευκαιρία με Κόστιτς στις καθυστερήσεις.

Συνήθισε τις τελευταίες δύο σεζόν να μην πανηγυρίζει το δύο-στα-δύο και το... κακό τρίτωσε για τη Γιουβέντους. Χωρίς τον ενορχηστρωτή της εντυπωσιακής πρεμιέρας, Άνχελ Ντι Μαρία (θλάση στον μηρό, χάνει περίπου έναν μήνα), η Γηραιά Κυρία δεν ήταν το ίδιο ορεξάτη και παραγωγική στο πρώτο εκτός έδρας ματς της σεζόν και «κόλλησε» στο μηδέν στο «Λουίτζι Φεράρις» απέναντι στη Σαμπντόρια (0-0).

Οι Μπιανκονέρι τα βρήκαν σκούρα σε γενικές γραμμές στο κομμάτι της δημιουργίας, έφτιαξαν μερικές τελικές στο πρώτο μέρος, μεταξύ τους κι ένα σουτ του Κασεμίρο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ. Κι όταν το βρήκαν, με τον Ραμπιό στο 65' από την πάσα του Βλάχοβιτς, το VAR είχε διαφορετική άποψη και το ακύρωσε (ορθώς) για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Η μεγάλη ευκαιρία για τη... λύτρωση σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Φίλιπ Κόστιτς έπιασε το σουτ στην κίνηση χωρίς αντίπαλο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Αουντέρο εξουδετέρωσε τον κίνδυνο και χάρισε έτσι τον πρώτο βαθμό της σεζόν στους Μπλουτσερκιάτι, που είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Αταλάντα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο, Ρουγκάνι, Μπρέμερ, Σάντρο (46' Ντε Σίλιο), ΜακΚένι (62' Μιρέτι), Λοκατέλι (85' Ροβέλα), Ραμπιό, Κουαδράδο (77' Κεν), Βλάχοβιτς, Κόστιτς

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα