Ζλάταν: Συμφωνία για ρόλο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία μόλις αποσυρθεί

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: Συμφωνία για ρόλο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία μόλις αποσυρθεί

bet365

Αν και το μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι στην επιστροφή στο γήπεδο στις αρχές του 2023 μετά τη νέα επέμβαση, ο Ζλάταν φέρεται να έχει έτοιμη... θέση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας για την ημέρα που θ' αποσυρθεί.

Ο Πρωταθλητής Ιταλίας, ο πιο cool τύπος που μπήκε στο γήπεδο για τη φιέστα με σαμπάνια και πούρο για να το γιορτάσει, εκείνος που έκανε μια από τις πιο ηγετικές ομιλίες της σεζόν στ' αποδυτήρια των «ροσονέρι», θέλει να συνεισφέρει στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του μόλις αποφασίσει το δικό του φινάλε.

Προς το παρόν και μετά τη νέα επέμβαση που έκανε στο γόνατο, επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ολική επαναφορά του από τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο, ο Τύπος της Ιταλίας αναφέρει πως υπάρχουν ήδη συζητήσεις για την... επόμενη μέρα του «Ίμπρα».

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Ζλάταν έχει δεχθεί κρούση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του για ν' αναλάβει ρόλο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και μάλιστα, το ρεπορτάζ των Ιταλών παρουσιάζει το συγκεκριμένο σενάριο αναφέροντας πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα