Πανό κατά του Ζλάταν στο Μπεντεγκόντι: «Ο Ίμπρα σκοτώνει ζώα. Ο αθλητισμός δεν σβήνει τη μυρωδιά»

Newsroom
Πανό κατά του Ζλάταν στο Μπεντεγκόντι: «Ο Ίμπρα σκοτώνει ζώα. Ο αθλητισμός δεν σβήνει τη μυρωδιά»

bet365

Πανό κατά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον εξωτερικό χώρο του Μπεντεγκόντι ανήρτησαν άνθρωποι από φιλοζωική οργάνωση.

Το πανό είναι ευδιάκριτο, εύγλωττο και κάθε άλλο παρά καλωσορίζει τον Σουηδό επιθετικό. «Ο Ίμπρα σκοτώνει ζώα. Ο αθλητισμός δεν σβήνει τη μυρωδιά», γράφει συγκεκριμένα με υπογραφή «CentoPerCento Animalisti».

Το πανό ανήρτησε μια ομάδα ακτιβιστών που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων το βράδυ της Παρασκευής (06/05) στον εξωτερικό χώρο του Μπεντεγκόντι που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι της Βερόνα με τη Μίλαν και αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Ίμπρα έχει κυνηγητική άδεια έχοντας σκοτώσει στο παρελθόν πολλά ζώα ακόμα και υπό εξαφάνιση.

Σε σημείωμα της φιλοζωικής ένωσης αναφέρονται τα εξής: «Ο Ιμπραΐμοβιτς έλαβε άδειες για να σκοτώσει τα πιο σπάνια ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός λιονταριού, αγόρασε ένα νησί στη Βαλτική για να το μετατρέψει σε αποκλειστικό χώρο για τη δραστηριότητά του. Το να σκοτώνει είναι η μεγαλύτερη απόλαυση, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, η οποία είναι επίσης κυνηγός. Ο Ίμπρα είναι ένα υποκείμενο που σκοτώνει αισθανόμενα όντα για διασκέδαση, που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουν ή το έχουν ξεχάσει, οπότε φροντίσαμε να το θυμηθούν».

Το θέμα έγινε ευρέως γνωστό πέρυσι μετά από δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας Expressen που ανέφερε τη δολοφονία ενός λιονταριού από τον Ζλάταν στη Νότια Αφρική το 2011

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα