Ουντινέζε - Ίντερ 1-2: Συνέχεια στο «θρίλερ» για το Scudettο και στο -2 από Μίλαν (vid)

Ουντινέζε - Ίντερ 1-2: Συνέχεια στο «θρίλερ» για το Scudettο και στο -2 από Μίλαν (vid)

bet365

Με τους Πέρισιτς και Λαουτάρο σε ρόλο σκόρερ, η Ίντερ πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε (1-2) και συνεχίζει την καταδίωξη της Μίλαν από το -2, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Όλα δείχνουν μιλανέζικο «θρίλερ» στις τελευταίες τρεις στροφές. Μετά τη νίκη της Μίλαν με ήρωα τον Ραφαέλ Λεάο, η Ίντερ έκανε το δικό της καθήκον ως προς τη διεκδίκηση του Scudetto, περνώντας με 2-1 από την έδρα της Ουντινέζε και το -2 από τους Ροσονέρι παρέμεινε μέχρι την επόμενη… πίστα.

Οι Νερατζούρι άφησαν πίσω τους το κάζο από τη Μπολόνια που τους έριξε από την κορυφή, ο Ιντζάγκι με τη σειρά του άφησε στον πάγκο τον «μοιραίο» Ραντού μετά την απίθανη γκάφα του κι από το πρώτο ημίχρονο η πλάστιγγα έγειρε υπέρ τους. Ο Ιβάν Πέρισιτς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, όντας αμαρκάριστος από την ασίστ του Ντιμάρκο.

Με την Ουντινέζε να αδυνατεί να απειλήσει στο πρώτο μέρος, οι ενεργοί πρωταθλητές βρήκαν και δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, χάρη στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός μπορεί να νικήθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 39’, αλλά από το «rebound» ευστόχησε για το 0-2, ισοφαρίζοντας έτσι με το 21ο του τέρμα φέτος την πιο παραγωγική σεζόν του στην Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις (από το 2019-20).

Οι Φριουλάνι έκαναν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους στο β’ μέρος με στόχο να επιστρέψουν, αλλά το κατάφεραν μόνο μερικώς. Στο 72’ ο Πουσέτο σκόραρε από κοντά μετά την τρομερή απόκρουση του Χαντάνοβιτς στο απευθείας φάουλ του Ντεουλοφέου, όμως, αυτή ήταν και η μοναδική απάντηση των γηπεδούχων κι έτσι το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντιμάρκο (77’ Ντ’ Αμπρόζιο), Νταρμιάν, Μπαρέλα (90' Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (74’ Βιδάλ), Πέρισιτς (88’ Γκόσενς), Μαρτίνες (74’ Σάντσες), Τζέκο (74’ Κορέα)

Το πρόγραμμα της Ίντερ και της Μίλαν μέχρι το φινάλε:

Ίντερ:

  • 6/5 – Έμπολι (Εντός)

  • 15/5 – Κάλιαρι (Εκτός)

  • 22/5 – Σαμπντόρια (Εντός)

Mίλαν:

  • 8/5 – Βερόνα (Εκτός)

  • 15/5 – Αταλάντα (Εντός)

  • 22/5 – Σασουόλο (Εκτός)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα