Μουρίνιο: Άφησε λουλούδια στο μνημείο του Μαραντόνα κι αποθεώθηκε από τους Ναπολιτάνους (vid)

Newsroom
Μουρίνιο: Άφησε λουλούδια στο μνημείο του Μαραντόνα κι αποθεώθηκε από τους Ναπολιτάνους (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επισκέφθηκε το μνημείο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι Νάπολι-Ρόμα, όπου κατέθεσε λουλούδια προς τιμήν του μπροστά από τη διάσημη τοιχογραφία και αποθεώθηκε από τους Ναπολιτάνους κατοίκους.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Νάπολι και Ρόμα (18/4, 20:00) μπορεί να περιμένει. Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνδύασε το ταξίδι στον ιταλικό Νότο ανήμερα του Πάσχα για τους καθολικούς, με την επίσκεψή του στο διάσημο μνημείο του Ντιέγκο Μαραντόνα που έχει στηθεί στην γειτονιά Quartieri Spagnoli, όπου και απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Pibe D' Oro.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Τζιαλορόσι βρέθηκε στο σημείο παρουσία δεκάδων Ναπολιτάνων κατοίκων και κατέθεσε λουλούδια στη μνήμη του «Θεού» της Νάπολης και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μία κίνηση που συγκίνησε και εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τους φίλους των Παρτενοπέι, οι οποίοι τον αποθέωσαν κατά την αποχώρησή του με καθολικό χειροκρότημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα