Serie A: «Γκέλες» για Αταλάντα και Ρόμα, «κλειδώνει» τετράδα η Γιουβέντους (vid)

Serie A: «Γκέλες» για Αταλάντα και Ρόμα, «κλειδώνει» τετράδα η Γιουβέντους (vid)

bet365

Η... αγνώριστη Αταλάντα έμεινε στο μηδέν απέναντι στην προτελευταία Τζένοα (0-0), η Ρόμα έσωσε τον βαθμό με πέναλτι στις καθυστερήσεις κόντρα στην Ουντινέζε (1-1) και αμφότερες δούλεψαν για χάρη της 4ης Γιουβέντους, η οποία ξεμάκρυνε στο +8.

Το τρομερό ντεμαράζ της Γιουβέντους με 15 σερί παιχνίδια δίχως ήττα την έχει επαναφέρει δειλά-δειλά ακόμη και στην κουβέντα για τον τίτλο. Το βασικό «στοίχημα», όμως, η έξοδος δηλαδή στο επόμενο Champions League φαίνεται να... κλειδώνει, αφού οι βασικές ανταγωνίστριες, Αταλάντα και Ρόμα συνεχίζουν να πετούν βαθμούς και να χάνουν έδαφος.

Μπεργκαμάσκι και Τζιαλορόσι απέτυχαν να νικήσουν Τζένοα και Ουντινέζε αντίστοιχα, με αποτέλεσμα η 4η Γιουβέντους να ξεμακρύνει στο +8 (η Αταλάντα με ματς λιγότερο). Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι παρουσιάστηκε αγνώριστη κι απέτυχε να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρόμα, αυτή τη φορά απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα με το 0-0 στο «Gewiss Stadium», το φορμαρισμένο σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο στις τελευταίες αγωνιστικές δεν κατάφερε να επενδύσει στη μεγάλη νίκη επί της Αταλάντα και έσωσε την παρτίδα στο 90+3'. Οι Φριουλάνι είχαν πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μολίνα από το 15', οι Ρωμαίοι έμοιαζαν ανήμποροι να «σπάσουν» το τείχος στην άμυνα των γηπεδούχων και τελικά τους γλίτωσε η επαφή του Μπεκάο με το χέρι εντός περιοχής στις καθυστερήσεις. Ο σπεσιαλίστας, Πελεγκρίνι, ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση και κράτησε τουλάχιστον «όρθια» τη Ρόμα, που δύσκολα, όμως, μπορεί να προλάβει το τρένο του Champions League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα