Μοράτα: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Γιουβέντους»

Newsroom
Μοράτα: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Γιουβέντους»

bet365

Αιώνια πιστός στη Γιουβέντους δήλωσε ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως μοναδική του επιθυμία είναι να παραμείνει για πάντα στην πόλη του Τορίνο.

Όρκος αγάπης από τον Άλβαρο Μοράτα προς τη Γιουβέντους! Παρά τα σενάρια που τον συνέδεαν τον Γενάρη με τη Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός επιθετικός ξεκαθάρισε πως η καρδιά του είναι... Μπιανκονέρο, καθώς μοναδική του επιθυμία είναι να παραμείνει για πάντα στην πόλη του Τορίνο.

Μια απόφαση που προέκυψε βέβαια και μέσα από την στήριξη που δέχθηκε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φαίνεται πως αποδείχθηκε καθοριστικός στην παραμονή του 29χρονου στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Serie A!

«Μίλησα με τον Αλέγκρι όταν έκλεισε το παράθυρο του Ιανουαρίου για την ομάδα και τις ιδέες του. Μου είπε ότι η άφιξη του Βλάχοβιτς θα με βοηθήσει και πράγματι αυτό αληθεύει. Είμαι πολύ χαρούμενους που βρίσκομαι εδώ και αν εξαρτιόταν από μένα, θα ήμουν εδώ για πάντα.

Πάντα ένιωθα πως είχα την εμπιστοσύνη του Αλέγκρι, είναι ο πρώτος που θα με ρωτήσει πράγματα και με ξέρει. Μου είπε ότι έπρεπε να μείνω και ότι με εμπιστεύεται, πρέπει να τον δικαιώσω στο χορτάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.

Να υπενθυμίσουμε πάντως σε αυτό το σημείο πως ο δανεισμός του Μοράτα στη Γιουβέντους εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, όμως είναι πολύ πιθανόν οι Μπιανκονέρι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπάρχει στη συμφωνία τους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μονιμοποιώντας έτσι την παραμονή του στην Ιταλία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα