Βλάχοβιτς: Χώρισε με νεαρή ηθοποιό για να... επικεντρωθεί στη Γιουβέντους

Βλάχοβιτς: Χώρισε με νεαρή ηθοποιό για να... επικεντρωθεί στη Γιουβέντους

Newsroom
Βλάχοβιτς: Χώρισε με νεαρή ηθοποιό για να... επικεντρωθεί στη Γιουβέντους

bet365

Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό «Chi» ο Ντούσαν Βλάχοβιτς διέκοψε τη σχέση του με νεαρή Ιταλίδα ηθοποιό για να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Γιουβέντους.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι το πλέον «καυτό» και πολυσυζητημένο όνομα της ιταλικής αγοράς. Ο πρώτος σκόρερ της Serie A μετά από ένα φανταστικό πρώτο μισό της σεζόν με τη φανέλα της Φιορεντίνα «υποχρέωσε» τους ανθρώπους της Γιουβέντους να βγάλουν από τα ταμεία τους 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ο Σέρβος φορ με το «καλησπέρα» έδειξε πως είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω και σκόραρε στο ντεμπούτο του με τους «Μπιανκονέρι» κόντρα στη Βερόνα.

Ο 21χρονος επιθετικός κατάφερε σε νεαρή ηλικία να φτάσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να κάνει... «θυσίες». Σύμφωνα με το δημοφιλές ιταλικό περιοδικό gossip o νεαρός επιθετικός λίγες ημέρες μετά τη νέα σελίδα της καριέρας του αποφάσισε να διακόψει τη σχέση του με τη 18χρονη influencer, ηθοποιό και παρουσιάστρια, Μαριασόλε Πόλιο, ώστε να αφοσιωθεί στη νέα «Κυρία» της ζωής του. Την «Γιούβε».

Σύμφωνα με το περιοδικό οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει ένα ειδύλλιο τον τελευταίο διάστημα, όμως κανείς από τους δύο δεν είχε επισημοποιήσει την σχέση τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα