Φιορεντίνα - Λάτσιο 0-3: Νέα εκτός έδρας τριάρα και συγκατοίκηση με Ρόμα στην εξάδα (vid)

Φιορεντίνα - Λάτσιο 0-3: Νέα εκτός έδρας τριάρα και συγκατοίκηση με Ρόμα στην εξάδα (vid)

bet365

Άνετο βράδυ για τη Λάτσιο στη Φλωρεντία, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πήρε δεύτερο σερί διπλό με 3-0 και επέστρεψε στην 6η θέση, όπου συγκατοικεί με τη συμπολίτισσα Ρόμα.

Το κυνήγι για το ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζεται για τη Λάτσιο, η οποία απέδρασε εύκολα από το «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στην ισόβαθμη μέχρι πρότινος αλλά αποδυναμωμένη πια Φιορεντίνα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επικράτησε με 3-0, όπως έκανε και απέναντι στη Σαλερνιτάνα προ εβδομάδων και επέστρεψε στην πρώτη εξάδα, πιάνοντας τη Ρόμα στους 39 βαθμούς αφού εκείνη γκέλαρε εντός έδρας κόντρα στη Τζένοα.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ τους Λατσιάλι στο 52', για να πάρει τη σκυτάλη ο Τσίρο Ιμόμπιλε στο 70' και με το 18ο του γκολ στη φετινή Serie A (1ος σκόρερ) να θέσει γερά θεμέλια νίκης στην ομάδα του. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Μπιράγκι στο 81', ενώ οι Βιόλα τελείωσαν το ματς και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τορέιρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Στο -3, πάντως και με ματς λιγότερο η Φιορεντίνα, που έχει όμως δύσκολο έργο μπροστά της όσον αφορά την ευρωπαϊκή έξοδο χωρίς τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα