Νάντες - Γιουβέντους: Συμφωνία με τον Ουρουγουανό μέσο της Κάλιαρι

Νάντες - Γιουβέντους: Συμφωνία με τον Ουρουγουανό μέσο της Κάλιαρι

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ναχιτάν Νάντες βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ουρουγουανό διεθνή σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και προσπαθεί να κλείσει εγκαίρως το deal και με την Κάλιαρι για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Το ντεμαράζ της Γιουβέντους στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου συνεχίζεται. Μετά το «μπαμ» με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τις προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Ντένις Ζακάρια, οι Μπιανκονέρι έχουν βάλει στο... μάτι τον Ναχιτάν Νάντες της Κάλιαρι και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές συμφώνησαν ήδη για τη μετακίνησή του.

Ο Ουρουγουανός διεθνής, άλλοτε παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς και της Πενιαρόλ είπε το «ναι» σε συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο και φέρεται να πιέζει την ομάδα του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν. Προς το παρόν, οι Ροσομπλού φέρουν αντιρρήσεις στην αρχική πρόταση των Μπιανκονέρι που αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, γι' αυτό οι ιθύνοντές τους έχουν ρίξει στο τραπέζι και το σενάριο ανταλλαγής με τον νεαρό Βραζιλιάνο εξτρέμ, Κάιο Ζόρζε.

Την τελευταία διετία ο Νάντες έχει καταγράψει 90 συμμετοχές με τους Ροσομπλού (4 γκολ, 9 ασίστ), ενώ βρίσκεται μια συμμετοχή μακριά από τις 50 με την εθνική Ουρουγουάης (49, παρών και στο Μουντιάλ της Ρωσίας). Το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, είχε φτάσει μια... ανάσα από την Ίντερ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα