Βλάχοβιτς: Τελειώνει η μεταγραφή του στην Γιουβέντους, το Σαββατοκύριακο πέφτουν οι υπογραφές (vid)

Κώστας Τόπας
Βλάχοβιτς: Τελειώνει η μεταγραφή του στην Γιουβέντους, το Σαββατοκύριακο πέφτουν οι υπογραφές (vid)

bet365

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς προβάρει τη φανέλα της Γιουβέντους, μιας και τα έχει βρει σε όλα με την «Γηραιά Κυρία» και το προσεχές Σαββατοκύριακο θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Το «παιδί-θαύμα» της Σερβίας, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του Γιουβέντους, καθώς Φιορεντίνα και «Γηραιά Κυρία» τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Η «Γηραιά Κυρία» έφτασε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για μια συμφωνία 75 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους. Επιθυμία του Βλάχοβιτς ήταν να αποχωρήσει άμεσα από τους «βιόλα» και να υπογράψει στους «μπιανκονέρι».

Ο 21χρονος στράικερ θα υπογράψει συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τεσσεράμισι χρόνια και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι ατζέντες του θα συναντήσουν σήμερα (26/01) τους διευθυντές της Γιουβέντους για να οριστικοποιήσουν την μεταγραφή του.

Ο Βλάχοβιτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του στη Φλωρεντία αφού βρέθηκε θετικός στον COVID την περασμένη εβδομάδα. Οπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», μόλις πάρει αρνητικό τεστ και αναρρώσει θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στη νέα του ομάδα.

Η Γιουβέντους ελπίζει ότι ο Βλάχοβιτς θα μπορέσει να πετάξει στο Τορίνο το Σαββατοκύριακο προκειμένου να υπογράψει και η μεταγραφή του να πάρει επίσημη μορφή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα