Μίλαν - Σπέτσια: Βαριά «καμπάνα» για τον ρέφερι που ακύρωσε το γκολ των «ροσονέρι» (vid)

Κώστας Τόπας
Μίλαν - Σπέτσια: Βαριά «καμπάνα» για τον ρέφερι που ακύρωσε το γκολ των «ροσονέρι» (vid)

bet365

Μεγάλη ποινή περιμένει τον διαιτητή Μάρκο Σέρα, μετά την καταστροφική διαιτησία του στον αγώνα της Μίλαν με την Σπέτσια.

Η Μίλαν έφτασε κοντά στη νίκη κόντρα στην Σπέτσια, ωστόσο ένα λάθος του διαιτητή Μάρκο Σέρα, ανέτρεψε τα δεδομένα και χάρισε στην ομάδα του άλλοτε άσου της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε το τρίποντο.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεσίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής, Μάρκο Σέρα δεν άφησε πλεονέκτημα σε φάουλ που είχε προηγηθεί πάνω στον Ρέμπιτς, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να «πέφτουν» πάνω του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος και έτσι έφυγαν από την έδρα της Μίλαν με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, μάλιστα, ανέφερε ότι ο ρέφερι απολογήθηκε στους παίκτες του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», ο Μάρκο Σέρα αναμένεται να τιμωρηθεί από την AIA με περισσότερες από τρεις αγωνιστικές, εξαιτίας των πολλών λαθών που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα συμπεριλαμβανομένου ενός καθαρού πέναλτι για την Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο εντοπίστηκε μόνο μετά από έλεγχο του VAR.

@Photo credits: Video Screen
 

SERIE A Τελευταία Νέα