«Καζάνι που βράζει η Γιουβέντους, ένταση στα αποδυτήρια»!

«Καζάνι που βράζει η Γιουβέντους, ένταση στα αποδυτήρια»!

Κώστας Τόπας
«Καζάνι που βράζει η Γιουβέντους, ένταση στα αποδυτήρια»!

bet365

Τα αποδυτήρια της Γιουβέντους είναι έτοιμα να... εκραγούν, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Νάπολι, με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει πως παίκτες των «μπιανκονέρι» λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Προ ημερών μιλούσαμε για την κρίση που επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να θεωρεί αβέβαιο το μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους» και τον ατζέντη του να επισκέπτεται την Αγγλία ώστε να συζητήσουν το μέλλον του Πορτογάλου.

Στην Αγγλία πλέον διαβεβαιώνουν ότι από την κρίση δεν γλιτώνει ούτε η πρώην ομάδα του Ρονάλντο, Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail» η κατάσταση στα αποδυτήρια της «Γηραιάς Κυρίας» δεν είναι η καλύτερη και τα αποδυτήρια είναι έτοιμα να... εκραγούν μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στο ντέρμπι με τη Νάπολι.

Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι Ντε Λιχτ και Αντριέν Ραμπιό λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «παρτενοπέι», ενώ έντονο διάλογο είχαν οι Φεντερίκο Κιέζα και Γκιγιέρμο Κουαντράδο

Η «Daily Mail» κάνει λόγο για «διαλυμένα αποδυτήρια», με κάποιους ποδοσφαιριστές να αγνοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και κυρίως να έχουν αφήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την ομάδα σε δεύτερη μοίρα...

 

SERIE A Τελευταία Νέα