Βλάχοβιτς: Δεν βιάζεται να φύγει από την Φιορεντίνα αλλά το καλοκαίρι θέλει Άρσεναλ

Κώστας Τόπας
Βλάχοβιτς: Δεν βιάζεται να φύγει από την Φιορεντίνα αλλά το καλοκαίρι θέλει Άρσεναλ

bet365

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», η Φιορεντίνα εξετάζει την τελευταία πρόταση της Άρσεναλ για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος βέβαια δεν βιάζεται να αποχωρήσει από τώρα από το «Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι».

Ο νεαρός στράικερ βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα να λήγει τον Ιούνιο του 2023 και δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία τους με τους «βιόλα» ή να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα Τζο Μπαρόνε απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του 21χρονου άσου και τόνισε ότι οι μάνατζερ του Βλάχοβιτς διπλασίασαν τις οικονομικές τους απαιτήσεις από τη μια μέρα στην άλλη, καθιστώντας με αυτόν τρόπο αδύνατη την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Άρσεναλ, η Τότεναμ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους είναι οι ομάδες οι οποίες έχουν συνδεθεί με την περίπτωση του Βλάχοβιτς, με τους «κανονιέρηδες» πάντως να έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του

Οπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, προσέφερε 55 εκατομμύρια ευρώ συν τον Λούκας Τορέιρα για τον Σέρβο διεθνή, αλλά ο Βλάχοβιτς αναμένεται να απορρίψει τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς επιθυμία του είναι να περιμένει το καλοκαίρι και ύστερα να αποχωρήσει για το «Έμιρεϊτς».

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι μάνατζερ του Βλάχοβιτς ζήτησαν αποδοχές με οκτώ εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ενώ η Φιορεντίνα είχε προσφέρει στον επιθετικό της νέο συμβόλαιο με 4 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές.

Πάντως, η ιταλική ομάδα εξετάζει από τώρα την προσφορά της Άρσεναλ καθώς φοβάται ότι η τιμή του Σέρβου αστέρα θα μειωθεί στο τέλος της σεζόν, όταν ο Βλάχοβιτς θα έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα