Ίντερ: «Ντου» της Εισαγγελίας για οικονομικές παρατυπίες

Ίντερ: «Ντου» της Εισαγγελίας για οικονομικές παρατυπίες

Βασίλης Μπαλατσός
Ίντερ: «Ντου» της Εισαγγελίας για οικονομικές παρατυπίες

bet365

Στο «στόχαστο» της ιταλικής δικαιοσύνης έχει μπει η 'Ιντερ, καθώς οι «Νεραντζούρι» είναι ύποπτοι για οικονομικές παρατυπίες.

Μετά τη Γιουβέντους ακόμα ένας «γίγαντας» της Serie A βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ιταλικών Αρχών, για πλαστά λογιστικά στοιχεία καθώς η εισαγγελία έκανε του «ντου» στα γραφεία της Ίντερ για οικονομικό έλεγχο. Οι ερεύνες εστιάζονται σε κάποιες «ύποπτες» μεταγραφές που έγιναν τη περίοδο 2017- 2019. Οι «Νεραντζούρι» κατηγορούνται για «μαγείρεμα» ποσών σε πωλήσεις και αγορές, ώστε να παρουσιάσουν ισοσκελισμένο ισολογισμό.

«Το αίτημα έγινε από το γραφείο του Εισαγγελέα του Μιλάνο, ώστε να διαπιστωθεί αν οι αυξήσεις του περιουσιακού κεφαλαίου καταγράφηκαν σωστά στα βιβλία. Τα οικονομικά στοιχεια της ομάδας κατατέθηκαν, κανένας εργαζόμενος της Ίντερ δεν ερευνάται, δεν υπάρχουν κατηγορίες», αναφέρει η ενημέρωση των Μιλανέζων.

Οι μεταγραφλες που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»:

dwadwsdx

gvsdvgsd

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A Τελευταία Νέα