Βενέτσια - Γιουβέντους 1-1: Στα «ρηχά» η Κυρία, έχασε βαθμούς και Ντιμπάλα (vid)

Βενέτσια - Γιουβέντους 1-1: Στα «ρηχά» η Κυρία, έχασε βαθμούς και Ντιμπάλα (vid)

bet365

Νέα απώλεια βαθμών για τη Γιουβέντους, η οποία έμεινε στα ρηχά εκτός έδρας απέναντι στη Βενέτσια (1-1) «βουλιάζοντας» κι άλλο στη διεκδίκηση της τετράδας αφού κινδυνεύει να μείνει στο -9. Ανησυχία για Ντιμπάλα που αποχώρησε τραυματίας στο 12'.

Οι τρεις σερί νίκες σε Ιταλία κι Ευρώπη έδωσαν τη θέση τους σε νέο στραπάτσο. Και ήρθε με τον πιο απογοητευτικό τρόπο για Γιουβέντους, η οποία έχασε βαθμούς στην έδρα της νεοφώτιστης Βενέτσια (1-1), μαζί και τον Πάουλο Ντιμπάλα που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το 12ο λεπτό, σε ένα συνολικά φτωχό ματς από το οποίο δεν δικαιούνταν κάτι καλύτερο.

Οι Μπιανκονέρι μπορεί να επηρεάστηκαν εύλογα από το σοκ του τραυματισμού του Αργεντινού επιθετικού, αλλά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους στο 32'. Ο Άλβαρο Μοράτα τελείωσε τη φάση με υπέροχο «χάδι» στη μπάλα μετά τη σέντρα του Πελεγκρίνι κι έγραψε το 1-0, δίνοντας συνέχεια στην παράδοσή του στα ιταλικά γήπεδα να σκοράρει μακριά από το «Allianz Stadium».

Ο αντικαταστάτης του Ντιμπάλα, όμως, Κάιο Ζόρζε δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο ματς και δεν είχε την απαραίτητη χημεία με τον Ισπανό. Η επίθεση «βραχυκύκλωσε» ξανά και η άμυνα εμφάνισε τα γνωστά κενά, με αποτέλεσμα στο 55' η Βενέτσια να απαντήσει με ωραίο σουτ του Αραμού μπροστά από τη μεγάλη περιοχή, στο οποίο δεν είχε απάντηση ο Σέζνι. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, στέρησε ακόμη δύο βαθμούς από την Κυρία στην προσπάθειά της να προλάβει το τρένο της τετράδας, το οποίο ενδέχεται να φτάσει εννέα βαθμούς μακριά αν νικήσει η Αταλάντα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Πελεγκρίνι (76' Σάντρο), Λοκατέλι (87' Σούλε), Ραμπιό, Κουαδράδο, Ντιμπάλα (12' Κάιο Ζόρζε, 76' Κεν), Μπερναρντέσκι, Μοράτα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα