Μπολόνια - Ρόμα 1-0: Απότομη «προσγείωση» για τους Ρωμαίους (vid)

Newsroom
Μπολόνια - Ρόμα 1-0: Απότομη «προσγείωση» για τους Ρωμαίους (vid)

bet365

Το γκολ του Σβάμπεργκ στάθηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Μπολόνια (1-0) και να βάλει «φρένο» στην πορεία της Ρόμα προς τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Οι νίκες απέναντι σε Τζένοα και Τορίνο είχαν βάλει προσωρινά πίσω στις ράγες το... εκτροχιασμένο τρένο της Ρόμα. Με το βλέμμα όμως προς τις θέσεις που χαρίζουν την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου, οι Ρωμαίοι σκόνταψαν στην έδρα της Μπολόνια και έχασαν πολύτιμο έδαφος... στο κυνήγι. Αντίθετα οι γηπεδούχοι πλέον αρχίζουν να πατούν με σταθερότητα στα πόδια τους και με τη συνταγή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Σπέτσια κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Το γκολ του Σβάμπεργκ στο 35΄της αναμέτρησης έβαλε από το πρώτο μέρος σε θέση οδηγού τη Μπολόνια που φρόντισε να μην χάσει το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρά τις προσπάθειες των Τζιαλορόσι, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ, με το σύνολο του Μουρίνιο να μην βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά έπειτα από πέντε αγωνιστικές και να βλέπει την 4η στη βαθμολογία Αταλάντα να ξεφεύγει στο +6.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα