Ζλάταν: «Μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε, πρέπει να τακτοποιήσω τον Λουκάκου» (vid)

Κώστας Τόπας
Ζλάταν: «Μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε, πρέπει να τακτοποιήσω τον Λουκάκου» (vid)

bet365

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε ότι ήταν στα πρόθυρα να ενταχθεί στη Νάπολι, μίλησε για τη σύγκρουση με τον Ρομέλου Λουκάκου και ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε στην Serie A γιατί βαρέθηκε στο MLS.

Το νέο βιβλίο του Ιμπραΐμοβιτς «Αδρεναλίνη: Η ανείπωτη ιστορία μου» θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη (02/12) και ο 40χρονος επιθετικός των «ροσονέρι» έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Corriere della Sera.

Ο Ζλάταν αποκάλυψε ότι ήταν στα πρόθυρα να υπογράψει με τη Νάπολι πριν επιστρέψει στη Μίλαν τον Ιανουάριο του 2020. Μάλιστα, όπως τόνισε ο λόγος που ήθελε να ενταχθεί στους «παρτενοπέι» ήταν διότι εμπνεύστηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Ο Μαραντόνα είναι ένας θρύλος. Είδα ένα ντοκιμαντέρ για αυτόν και αποφάσισα να πάω στη Νάπολι, για να το κάνω σαν τον Ντιέγκο. Να κερδίσω το Scudetto. Βαρέθηκα την Αμερική. Νόμιζα ότι θα τα παρατούσα. Ο Ραϊόλα μου είπε: "Είσαι τρελός; Πρέπει να γυρίσεις στην Ιταλία". Είχα καταλήξει σε συμφωνία με τη Νάπολι, αλλά στη συνέχεια ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έδιωξε τον Κάρλο Αντσελότι. Ετσι, ρώτησα τον Ραϊόλα: "Ποια ομάδα είναι χειρότερη, που μπορώ να την αλλάξω"; Απάντησε: "Χθες η Μίλαν έχασε 5-0 στο Μπέργκαμο". Αποφασίστηκε, είπα: "Πάμε στη Μίλαν. Είναι ένα κλαμπ που ξέρω και μια πόλη που μου αρέσει"».

Ο Σουηδός διεθνής στράικερ ρωτήθηκε για τη σύγκρουσή του με τον Ρομέλου Λουκάκου, αφού και οι δύο παίκτες κρίθηκαν ένοχοι για αντιαθλητική συμπεριφορά μετά τη μεταξύ τους... μονομαχία που είχαν κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Coppa Italia στις 26 Ιανουαρίου.

«Ο Λουκάκου έχει μεγάλο "εγώ", πιστεύει ότι είναι πρωταθλητής και πραγματικά δυνατός. Αλλά μεγάλωσα στο γκέτο του Μάλμε και όταν κάποιος μπαίνει από κάτω με το κεφάλι κάτω, τον βάζω στη θέση του. Λοιπόν, τον χτύπησα στο... γλυκό του σημείο. Στα βουντού της μαμάς του. Και έχασε τον έλεγχο. Αν και εξακολουθώ να έχω μια τρομερή αμφιβολία… χάσαμε αυτό το ντέρμπι. Αποβλήθηκα. Μετά τραυματίστηκα. Έγιναν πολλά άσχημα πράγματα. Είδατε ότι τα τελετουργικά του Λουκάκου τελικά έπιασαν;

Ζήτησα από τους πιστούς φίλους μου να προσευχηθούν για μένα. Πρέπει να τακτοποιήσω τον λογαριασμό και μαζί του. Ελπίζω να τον συναντήσω σύντομα. Στο δρόμο? Όχι, αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λυθούν στο γήπεδο. Δεν μισώ κανέναν, πόσω μάλλον τον Λουκάκου».

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα